A megrendelések leadása e-mailben és telefonon lehetséges, a kapcsolat menüpontban megadott e-mail címen vagy telefonszámon.

A megrendelő e-mail tartalmazza a következő információkat:

  • Megrendelő nevét, címét, telefonszámát, számlázáshoz szükséges adatokat

  • Bélyegző típusát és méretét (igény szerint segítünk választani, megtalálni a legmegfelelőbb típust és méretet)

  • A lenyomat színét/ színeit (fekete, kék, piros, zöld, lila, narancs)

  • A bélyegző lenyomatába szánt feliratot, adatokat, logót. Ha a már meglévő logót, vagy grafikát szeretne, akkor azt mellékelve töltse fel az e-mailbe lehetőleg pdf, png, psd vagy eps formátumban.

Amennyiben nincs grafikai terve, kisebb változtatással választhat a már meglévő, elkészült mintáinkból illetve teljesen egyedi dolgokat, elképzeléseket is megvalósítunk.

Áraink

Bélyegzőink ára a bélyegző típusától és méretétől függ. 4.000-18.000Ft között alakul. Ha komolyabb grafikai tervezésre is szükség van a bélyegző elkészítéséhez, annak külön tervezési költsége van.

Árlistánkat itt tekintheti meg:  Árlista

Fizetési módok

A megrendelt termék/termékek vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek minden esetben feltüntetésre kerülnek a megrendeléskor) a vásárló futárnak történő készpénzes fizetéssel (utánvét) illetve előre utalással törlesztheti (Bankszámlaszám: Erste Bank Hungary Zrt. 11600006-00000000-68727059)

Szállítás határideje

A rendelés feldolgozása, illetve az egyeztetés után 3 max. 5 napos határidővel elkészítjük bélyegzőt, majd átadjuk a futár cégnek ami 2-3 munkanap alatt kiszállítja a csomagot. A megadott átfutási idő magyarországi házhoz szállításra vonatkozik, egyéb átvételi módok esetén ez 1-2 nappal megnövekszik.

A raktárunkban levő termékek szállítási határideje 2-3 munkanap. Az ennél hosszabb szállítási idejű termékek partnereink készletéből rendelhetőek, így egy esetleges beszállítói késlekedés a rendelés késését okozhatja.

Mivel választékunk rendkívül nagy, és több forrásból származik, egyes tételek beszerzése tovább tarthat, ekkor az átvétel a leghosszabb (14 nap) szállítási határidőhöz igazodik.

Amint rendelését átadjuk a futárnak, vagy az személyesen átvehetővé válik, erről Önt e-mailben értesítjük.

Szállítás költsége

A szállítási költség banki előreutalással, postán maradó csomag esetén  600 Ft, banki előreutalással, kézbesítendő csomag esetén 1200 Ft, utánvétes fizetés esetén pedig 2200 Ft. Személyes átvétel is lehetséges Nyíregyháza területén.

Átvételi módok

A megrendelt termékeket a Vásárló választása szerint az Eladó futárszolgálat útján történő kiszállítással juttatja el a megadott címre.

Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén a Vásárló a várható szállítási napról e-mailben vagy telefonon kap értesítést.

A rendelések feldolgozása munkanapokon 8-tól 16 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időponton kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra A Weboldal törekszik a szállítási határidő betartására, azonban nem felel azért, ha a fenti szokásos szállítási idő nem tartható.

A megrendelő a csomagot kézbesítéskor köteles a futár előtt megvizsgálni és meggyőződni annak és a benne található termék sértetlenségéről, és hiánytalanságáról. Esetleges sérülés, vagy hiány esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. FIGYELEM: a futárszolgálat által történő kiszállítás esetén az üzemeltető elhárít minden nemű kártérítési igényt, amely a futárszolgálat általi késedelmes, illetve meghiúsult kiszállításból ered.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, arról a szállító értesítést hagy, majd ismét megkísérli a csomag kiszállítását. A kiszállítás munkanaponként 8-16 óra között történik. A vásárló köteles olyan szállítási címet és telefonszámot megadni, ahol a fenti időintervallumban elérhető.

Az Ügyfél a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-et elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A Weboldalon szereplő termékképek tájékoztató jellegűek és a valóságtól eltérhetnek. A raktárkészlet gyors változásai miatt kivételes esetben előfordulhat, hogy egyes termékek valójában nincsenek raktáron. Az ilyen tévedésekért a Weboldal felelősséget nem vállal, és tájékoztatja a vásárlót.

Az Eladó a jelen ÁSZF-ben és a megrendelés visszaigazolásában szereplő feltételek szerint köteles a Vásárló által megrendelt termékeket a megrendelésben megjelölt szállítási címre eljuttatni.

A Vásárló köteles a terméket a megrendeléskor megadott címen átvenni, valamint a kiszállítással egyidejűleg, vagy azt megelőzően a termék vételárát és a feltüntetett járulékos költségeket (például szállítás, utánvét-kezelés díja) a jelen ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint megfizetni.

Adatvédelem

Vásárlási feltételek

Békéltetető testületek