Olyan bélyegzőket kínálunk, amelyek a legújabb technológiának köszönhetően bármely egyedi szöveg (pl. aláírás), grafika megjelenítésére tökéletesen alkalmasak. Ez a technológia a bélyegzés régi folyamatait váltja fel, a gyártás tiszta, egyszerű, biztonságos és környezetbarát.

A bélyegző borotvaéles lenyomatot hagy, amely 600 dpi felbontású is lehet. Az intelligens technológia által a grafikák, fotók, személyes aláírások 4 pontos betűkészletig pontosan reprodukálhatóak.

Többféle típusú bélyegzőt készítünk, melyek tökéletesek mind üzleti és magán célra. A könnyű és kompakt bélyegzők különböző méretben rendelhetőek. Utántöltésük egyszerű, az első feltöltés minimum 25 ezer lenyomatot garantál. A tinta – különböző színekben- külön is megvásárolható. Több színű lenyomat elkészítése is lehetséges.
A technológiának köszönhetően kreatív és logós cégbélyegzőket is tudunk készíteni. Ha vállalkozása nem rendelkezik még logóval annak elkészítését is vállaljuk.

Sokrétűen fel lehet használni a bélyegzőinket: levélpapírra, névjegykártyára, meghívóra, esküvői és party dekorációra, szalvétára, papír pohárra, poháralátétre illetve címke és csomagolás díszítésére, logózására is ideális.